Onderhoud aan stacaravans en chalets in Zeeland

U heeft een vakantiewoning en daar bent u zuinig op. Het goed onderhouden van een chalet of stacaravan is enorm belangrijk voor het behoud er van. Een (sta)caravan of chalet wordt uit heel andere materialen opgebouwd dan bijvoorbeeld een woonhuis. Precies daarom is het aan te raden het onderhoud van uw vakantieplekje over te laten aan iemand die in deze materialen gespecialiseerd is.

Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende werkzaamheden die wij uitvoeren aan vakantiewoningen, met de mogelijkheid verder te klikken naar meer informatie. Uiteraard mag u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft of indien uw klus er niet bij staat.

installatiebedrijf Noldus Burgh-Haamstede

Onderhoud

Net als in een huis is het in een (sta)caravan of chalet van belang regelmatig onderhoud te laten verrichten. Op en rondom Schouwen-Duiveland kunt u hiervoor Installatiebedrijf Noldus inschakelen. Lees hier meer over het onderhoud van onder andere de kachel, cv-installatie en geiser van caravans en chalets.

Winterklaar maken

Wanneer u 's winters niet in uw caravan of chalet verblijft doet u er goed aan deze correct af te laten sluiten voordat de temperatuur het nulpunt bereikt. Bevroren of zelfs hierdoor kapot gesprongen leidingen, daar zit natuurlijk niemand op te wachten. We vertellen u wat het winterklaar maken van uw caravan inhoudt.

Winterklaar maken caravan chalet
Caravan Aansluiten Zeeland

Aansluiten

Nadat een caravan of chalet op uw vakantieplek is geplaatst, moet er nog het een en ander gebeuren voordat u deze kunt betrekken. Installatiebedrijf Noldus is beschikbaar om er voor te zorgen dat u het toilet kunt doorspoelen, stroom kunt gebruiken en warm water uit de kraan krijgt. Lees hier wat wij verzorgen wanneer u ons inschakelt voor het aansluiten van uw caravan of chalet.

 

Storingen

Natuurlijk wilt u graag dat alle installaties in uw caravan of chalet naar behoren werken. Helaas wil het wel eens voorkomen dat er een defect optreedt. U kunt ons hiervoor benaderen, wij komen zo snel mogelijk uw kant op.

We maken onderscheid tussen dringende storingen en storingen die tot de volgende werkdag kunnen wachten. We leggen u hier uit waarvoor u ons buiten kantoortijden kunt benaderen.

Storing cv - lekkage leidingen

Andere werkzaamheden

De op deze website genoemde werkzaamheden zijn slechts een greep uit de mogelijkheden.

Heeft u andere werkzaamheden waarvoor u een ervaren monteur zoekt? Neem dan contact met ons op voor overleg.