Een nieuwe caravan of chalet? Gefeliciteerd! Of het nu een andere stacaravan vervangt, of dat het uw eerste is, we begrijpen dat u blij bent met uw aankoop. U krijgt soms tijdens de aankoop van een nieuwe caravan de keuze om aansluitingen door de verkoper te laten regelen. In dit geval kunnen wij door de verkoper worden ingeschakeld. Wanneer u deze keuze niet heeft of dit liever zelf regelt, kunt u ons inschakelen.

Aansluiten caravan of chalet, wat moet er gebeuren?

Uw stacaravan of chalet staat op haar plek. Deze is gesteld zodat alles waterpas staat en u kunt niet wachten om er van te gaan genieten. Maar met het brengen naar de juiste locatie en het stellen bent u er nog niet. Het toilet kan nog niet doorgespoeld worden, u heeft nog geen warm water en ook nog geen stroom. In Zeeland (met name op en rondom Schouwen-Duiveland) kunt u daarvoor Installatiebedrijf Noldus benaderen.

De caravan aansluiten op de nutsvoorzieningen

Wanneer u ons inschakelt om uw stacaravan of chalet te komen aansluiten, zorgen wij er voor dat de caravan op de juiste manier wordt verbonden met de aanwezige nutsvoorzieningen. Zo wordt de caravan aangesloten op de waterleiding en riool, het gas en de elektra.

Andere bijkomende zaken bij de aansluiting van uw caravan

Afhankelijk van de voorzieningen die aanwezig zijn in de caravan zorgen wij er voor dat de aanwezige geiser, boiler, cv-installatie, kachel, vloerverwarming en kookplaat correct functioneren. Wanneer u een tweedehands caravan heeft aangeschaft is het hierbij ook van belang deze installaties direct een onderhoudsbeurt te geven. Zo weet u zeker dat u veilig kunt gaan verblijven in de caravan.

Indien u nog andere wensen heeft met betrekking tot het aansluiten en in gebruik kunnen nemen van uw caravan of chalet mag u deze altijd aan ons voorleggen. Zo gebeurt het bijvoorbeeld wel eens dat de onderzijde moet worden afgewerkt. Ook dit soort klussen regelen wij graag voor u. Indien de werkzaamheden niet onder onze expertise vallen, hebben wij verscheidene partners die we voor u kunnen inschakelen. Zo nemen wij u de zorgen uit handen en hoeft u geen zoektocht te houden naar betrouwbare bedrijven in de buurt van Schouwen-Duiveland.

 

Prijzen voor het aansluiten van een caravan / chalet vindt u hier.