Het hebben van een stacaravan of chalet biedt een heerlijke vrijheid. Een tweede thuis, waar de boel vaak de boel gelaten kan worden. Maar net als thuis, is het belangrijk er voor te zorgen dat alle apparatuur goed onderhouden is. Een kachel die niet meer werkt wanneer het weer tegenzit, een lekkage of zelfs brandgevaar, niemand zit er op te wachten. Lees hier wat Installatiebedrijf Noldus voor u kan doen met betrekking tot het onderhoud van uw caravan of chalet.

Onderhoud aan de caravan

Aangeraden wordt uw caravan regelmatig te laten controleren en onderhouden. Bij een complete onderhoudsbeurt worden de gasleidingen, de kachel, elektra, de geiser en eventueel de cv-installatie nagelopen op defecten, scheurtjes en andere problemen die de veiligheid kunnen beïnvloeden. Dit nalopen kan eventueel gecombineerd worden met het zomerklaar maken van de caravan. Wij zorgen er dan voor dat de electra, het gas en het water weer zijn aangesloten en u het campingseizoen veilig kunt beginnen.

Onderhoud aan de kachel

Heeft u een kachel in uw caravan? Zorg er dan voor dat deze regelmatig gecontroleerd wordt. Bij een onderhoudsbeurt wordt de gehele kachel nagekeken en gereinigd en indien nodig worden defecte onderdelen vervangen.
Heeft u nog geen kachel in uw caravan maar zou u dit wel willen? Wij kunnen deze voor u plaatsen (of vervangen). We zijn onder andere leverancier van Truma, het populaire merk voor verwarming in stacaravans en chalets.

Onderhoud aan de geiser

Ook een geiser dient zo nu en dan gereinigd en nagekeken te worden. Wij kunnen dit voor u regelen. Bij defecten bestellen en vervangen we onderdelen. Ook aanschaf van een nieuwe geiser is via ons mogelijk.

Onderhoud aan de cv-installatie

Indien uw caravan beschikt over een cv-ketel, dient deze, net zoals thuis, regelmatig onderhouden te worden. Dit is niet alleen gunstig voor de veiligheid maar ook voor de energiekosten.

Leidingwerk

Ondanks het feit dat u altijd netjes uw caravan winterklaar laat maken, kan het toch gebeuren dat er een scheurtje in een leiding komt. Heel vervelend, maar geen nood. Wij vervangen en/of repareren leidingen zo snel mogelijk voor u.

Aanschaf of vervanging kachel / geiser / cv-ketel

Wij zijn erkend dealer van de grootste merken. De aanschaf van een nieuwe kachel, geiser of cv-ketel kunt u dan ook gerust bij ons doen. Uiteraard wordt deze vakkundig gemonteerd en aangesloten.

 

Prijzen voor het onderhoud van uw caravan / chalet vindt u hier.