Voor alle voorkomende werkzaamheden aan cv-installaties op en rondom Schouwen-Duiveland is Installatiebedrijf Noldus uw partner. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende werkzaamheden.

cv-leidingen plaatsen, vervangen of repareren

U kunt ons inschakelen voor het aanleggen of verleggen van cv-leidingen maar ook bij problemen met de leidingen.

Problemen met de leidingen kunnen jammer genoeg zomaar ineens ontstaan. Vaak gebeurt dit bij de wat oudere cv-leidingen maar wij zien ook regelmatig lekkages aan leidingen van nieuwbouwwoningen. De problemen met cv-leidingen kunnen verschillen. Van een lekkende koppeling tot zodanig verouderde leidingen dat het rendement van de ketel daalt. Onze loodgieter staat voor u klaar. Met de benodigde expertise zal hij er voor zorgen dat u weer zorgeloos uw huis kunt verwarmen en de energierekening niet onnodig stijgt.

Vervangen of (ver)plaatsen van radiatoren

Behalve voor het plaatsen van een nieuwe cv-ketel kunt u bij ook terecht voor nieuwe radiatoren. Samen met u kijken we naar uw wensen qua design en afmetingen. Vanaf dan kunt u de zorg aan ons overlaten.

We bestellen de radiator voor u bij de fabriek. Zodra deze bij ons binnen is komen we de radiator(en) installeren. Wanneer we klaar zijn heeft u een radiator dat bij uw interieur past en alweer warm wordt. In de zomer mag u deze natuurlijk gewoon weer uitzetten zodra wij de deur uit lopen.

cv-ketel kopen

Erkend dealer van cv-ketels van onder andere Remeha, Vaillant en Nefit

Wilt u een nieuwe cv-ketel laten plaatsen op of rondom Schouwen-Duiveland? Doordat wij leverancier zijn van verschillende grote merken krijgt u bij ons niet alleen vakkundigheid maar ook passend advies. Iedere producent van cv-ketels heeft zijn eigen visie bij het maken van ketels, waardoor de ene ketel uitblinkt in andere eigenschappen dan de andere. Wij kunnen hierin een onpartijdig advies geven.

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt bestellen wij de gewenste ketel en hangen deze voor u op. De opdracht is voor ons pas afgerond wanneer de kamer weer behaaglijk warm wordt.