Installatiemonteur op Schouwen-Duiveland

Wat doet een installatiemonteur eigenlijk? Nou, veel! De werkzaamheden waarvoor u een installatiebedrijf kunt inschakelen zijn zeer divers, maar hebben voornamelijk te maken met.. juist ja, installaties. Klinkt logisch, maar wie zoekt naar een cv-monteur weet wellicht niet dat dit onder de installatietechniek valt en dat hiervoor dus een installatiebedrijf kan worden ingeschakeld. Net zoals voor vloerverwarming, de gasinstallatie, de wateraansluitingen en het sanitair. Hieronder hebben we het iets verder uitgesplitst voor u. Kijk gerust eens rond. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Leidingwerk

Bij welke soorten leidingwerk op en rondom Schouwen-Duiveland kunt u ons inschakelen?

Bijvoorbeeld voor werkzaamheden aan cv-leidingen, waterleidingen of gasleidingen. Of voor het aanleggen van een buitenkraan, lekkage aan de keukenkraan en ga zo maar door.

Badkamer renovatie

Wilt u uw badkamer opknappen? Of enkel een nieuw toilet? Hoe groot of klein de renovatie ook is, wij regelen het graag voor u.
Badkamer renoveren Zeeland

Vloerverwarming

Denkt u er over vloerverwarming te laten aanleggen? Dan heeft u nu het bedrijf gevonden die dit kan waarmaken voor u. Lees hier onder andere waarom vloerverwarming een investering is.

Aanleggen riolering

Heeft u hulp nodig bij het aanleggen van riolering bij nieuwbouwprojecten of in bestaande bouw, bijvoorbeeld wegens (ver)plaatsing van een toilet? Wij hebben de kennis en kunde in huis en die nemen we graag mee naar uw project.  
riolering aan laten leggen Zeeland

cv-installatie

Als erkend dealer van de grootste merken verkopen, onderhouden en repareren wij cv-ketels. Tevens kunt u bij ons terecht voor nieuwe radiatoren.  

Storingen

Natuurlijk wilt u graag dat alle installaties in huis naar behoren werken. Helaas wil het wel eens voorkomen dat er een defect optreedt. U kunt ons hiervoor benaderen, wij komen zo snel mogelijk uw kant op.

We maken onderscheid tussen dringende storingen en storingen die tot de volgende werkdag kunnen wachten. We leggen u hier uit waarvoor u ons buiten kantoortijden kunt benaderen.

Storing cv - lekkage leidingen

Andere werkzaamheden

De op deze website genoemde werkzaamheden zijn slechts een greep uit de mogelijkheden.

Heeft u andere werkzaamheden waarvoor u een ervaren installatiemonteur zoekt? Neem dan contact met ons op voor overleg.