Badkamerrenovaties zien we groot en klein. Een compleet nieuwe badkamer, waarin de douche op een andere plek komt en een toilet wordt geplaatst, of alleen een nieuw hangtoilet; de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Heeft u zelf al ideeën over hoe uw perfecte badkamer er uit moet komen te zien? Vertel het ons! Wij komen graag bij u langs om te bekijken welke werkzaamheden er nodig zijn om de renovatie van uw badkamer te realiseren. Wij hebben verschillende samenwerkingen, bijvoorbeeld met tegelzetters. Hierdoor hoeft u zelf niet meerdere bedrijven te benaderen die betrokken zijn bij de renovatie, indien u wenst regelen wij alles voor u.

 

Voorbeelden badkamerrenovaties

Om u een idee te geven van de mogelijkheden, hier een aantal voorbeelden;

-       Vervangen van badkuip voor een douche met lage instap.

-       Verplaatsen toilet, wastafel en douche

-       Badkuip toevoegen aan bestaande badkamer

-       Radiator vervangen of toevoegen

-       Vloerverwarming aanleggen in de badkamer en opnieuw betegelen.

-       Staand toilet vervangen door hangend toilet

 

Zoals u ziet, de mogelijkheden voor wijzigingen in een badkamer zijn divers en compleet op uw wensen aan te passen.

Wij voeren renovaties aan badkamers altijd volgens een strakke planning uit, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt van de werkzaamheden. Ook wanneer er andere bedrijven bij de renovatie betrokken zijn, streven wij er naar om tegelijkertijd of direct opvolgend te werken. Indien er een vervangende douche-mogelijkheid nodig is voor gedurende de werkzaamheden, kunnen wij dit voor u regelen.

Wij renoveren badkamers op Schouwen-Duiveland en in de omliggende gebieden.

Voor meer informatie raden we aan contact op te nemen, dan kunnen we bespreken wat er allemaal komt kijken bij het realiseren van uw droombadkamer.

 

Bekijk ook eens:

Leidingwerk  | Van het vervangen van een kraan tot het verleggen van leidingen.