Zoekt u een loodgieter voor leidingwerk in Zeeland? Dan zit u hier goed. Op deze pagina leest u alles over de werkzaamheden aan leidingen die wij uitvoeren op en rondom Schouwen-Duiveland.

Leidingwerk, wat valt daar eigenlijk onder? Hoewel het niet logisch lijkt bestaat leidingwerk niet alleen uit het plaatsen of verplaatsen van leidingen. Een loodgieter verstaat hieronder ook het vervangen van een kraan, het plaatsen van een nieuwe wasmachinekraan of bijvoorbeeld het aanleggen van een buitenkraan. Voor dit soort klussen in de omgeving van Schouwen-Duiveland mag u ons dus zeker ook contacteren.

Cv-leidingen vervangen of repareren

Hoe goed u uw cv-installatie ook laat onderhouden, problemen met de leidingen kunnen op een gegeven moment ineens ontstaan. Vaak gebeurt dit bij de wat oudere cv-leidingen, maar wij zien toch ook lekkages aan leidingen van nieuwbouwwoningen voorbij komen.

De problemen met cv-leidingen kunnen verschillen. Van een lekkende koppeling tot zodanig verouderde leidingen dat het rendement van de ketel daalt, onze loodgieter staat voor u klaar. Met de benodigde expertise zal hij er voor zorgen dat u weer zorgeloos uw huis warm kunt krijgen en de energierekening niet onnodig stijgt.

Waterleidingen - lekkage of aanleggen

Heeft u problemen met een waterleiding? Eerst willen we u dan dit meegeven; de leidingen vanaf de watermeter zijn van u zelf (of van de verhuurder van het pand), alles voor de watermeter is voor rekening van het waterleidingbedrijf. Een lekkage voor de meter of problemen met de meter kunt u dus het beste melden bij het waterleidingbedrijf.

Wanneer helemaal niet bekend is waar de lekkage zit, kan het zijn dat we u aanraden een lekdetectie-bedrijf in te schakelen. Dit omdat zij speciale apparatuur hebben waarmee zonder schade toe te brengen bekeken kan worden waar het lek zich bevindt. Wanneer bekend is waar de leiding lekt, kunnen wij dit dichten voor u.

Ook voor het aanleggen van nieuwe waterleidingen kunt u ons inschakelen. Door onze ruime ervaring hierin durven wij te zeggen dat u dit met een gerust hart aan ons over kunt laten.

Gasleidingen

We hoeven ongetwijfeld niet te vertellen dat een gaslek enorm gevaarlijk is. Het is daarom van groot belang uw gasaansluitingen regelmatig te laten controleren. Wij kunnen dit voor u doen, eventueel in combinatie met een onderhoudsbeurt van de cv- ketel.

Mochten er defecten zijn in de aansluitingen of leidingen, zijn wij het bedrijf op Schouwen-Duiveland dat u kunt benaderen voor reparatie. Uiteraard gebeurt dit nadat u veiligheidsmaatregelen heeft getroffen. Op https://www.gasenstroomstoringen.nl/ vindt u instructies over wat te doen wanneer u een gaslucht ruikt (eerst de gaskraan dichtdraaien!).

Wij zijn gecertificeerd voor het aanleggen en verleggen van gasleidingen.

Leidingen tbv riolering

Informatie over riolering aanleggen leest u op onze pagina over riolering.