Eerlijk is eerlijk, het laten aanleggen van vloerverwarming is behoorlijk prijzig. Wist u dat deze kosten gecompenseerd worden door de lage energierekening die er op volgt? Vloerverwarming is dus een investering. Een investering die zich financieel terug gaat verdienen en waar u fysiek direct plezier aan beleeft.

Waarom vloerverwarming laten aanleggen?

Vloerverwarming geeft comfortabele warmte. Niet alleen aan uw voeten, ook de omgevingswarmte is prettiger dan bij radiatoren. Dit komt onder andere door de warmteverdeling door de ruimte. De warmte hoeft niet vanuit enkele punten de kamer in gezonden te worden. Een andere reden hiervan is dat de temperatuur van het circulerende water in vloerverwarming lager is dan in een reguliere cv-installatie. En dat resulteert dan weer in lagere stookkosten, want de ketel verwarmt naar een minder hoge temperatuur.

Nog een groot voordeel van vloerverwarming is het uiterlijk. Of beter gezegd, het ontbreken van het uiterlijk. Geen grote radiatoren meer midden in de woonkamer die vaak toch wel als een doorn in het oog worden gezien én ruimte in beslag nemen. Ruimte die u misschien graag had gebruikt om een bank neer te zetten, of een kast.

Vloerverwarming laten aanleggen

Op en rondom Schouwen-Duiveland kunt u hiervoor terecht bij Installatiebedrijf Noldus. Vloerverwarming aanleggen komt behoorlijk nauw. Om deze reden is het aan te raden dit door een ervaren installateur te laten doen. Zo weet u zeker dat de leidingen op de juiste plek liggen, correct zijn verwerkt en weggewerkt en dat de bijbehorende apparatuur naar behoren functioneert. Alle onderdelen die u nodig heeft voor het laten aanleggen van vloerverwarming leveren wij. Indien u na het in werking stellen van de vloerverwarming specifieke wensen heeft voor de vloer, hebben wij verschillende samenwerkingen waarmee we u in contact kunnen brengen of die wij kunnen inschakelen.

Vloerverwarming laten aanleggen door Installatiebedrijf Noldus, Burgh-Haamstede

Wanneer u heeft besloten vloerverwarming te laten aanleggen gaan we altijd eerst met u in overleg. Verschillende zaken zijn zowel voor u als voor ons van belang om een prijsopgave te kunnen doen. Hierbij kunt u denken aan de grootte van de ruimte, de aan- of afwezigheid van overige verwarmingsinstallaties en uw wensen hiermee, en het type vloerverwarming.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.